Helyi közélet

2019.10.28. 13:09

Kovács Norbert vezetheti a Ménesbirtokot

Új vezérigazgatója és új igazgatósági elnöke lesz novembertől a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-nek. A váltásra azért van szükség, mert a helyhatósági választáson Pap István Tibort, a Ménesbirtok eddigi vezérigazgatóját 88 százalékos támogatottsággal Mezőhegyes polgármesterévé választották. A két tisztség egymással összeférhetetlen.

Kovács Erika

Az új vezérigazgató Kovács Norbert lesz. A 35 éves vállalkozásszervező-közgazdász és nemzetközi agrár-közgazdasági szakértői végzettséggel rendelkező szakember a Tarnamenti-2000 Zrt.-nél kezdte pályafutását, ahol vezérigazgató-helyettesi posztot töltött be, majd az Arago Agrárcsoport közgazdásza volt. 2012-től 2017-ig az Alcsiszigeti Mezőgazdasági Zrt. vezérigazgatójaként dolgozott, majd az Agro-Várkony Kft. tulajdonosaként, ügyvezetőjeként folytatta. Az igazgatóság új elnöke pedig Szabadhegy Kristóf. A szakember 1964-ben Amerikában született, szülei 1956-os menekültek voltak. Komputermérnöki szakon diplomázott. Nem sokkal a rendszerváltozás után költözött Magyarországra. 2005-től a KEVE csoport vezérigazgatója.

Címkék#ménes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában