Hivatalos közlemény

2019.10.03. 10:39

Nemesi Pál: Felszólítom Botka Lászlót, azonnal határolódjon el a nőverő udvari beszállítójától!

Hivatalos közleményt adott ki Nemesi Pál a csütörtökön nyilvánosságra került hangfelvétellel kapcsolatban. Azt írja: „Felszólítom Botka Lászlót, hogy foglaljon állást az ügyben, határolódjon el nőverő udvari beszállítójától, egyben azonnal, a mai nappal mondjon fel minden szerződést annak cégével.”

Nemesi Pál hivatalos közleménye

Felszólítom Botka Lászlót, azonnal határolódjon el a nőverő udvari beszállítójától! Megdöbbentő és vérlázító, hogy a hangfelvétel alapján a szegedi városháza közvetlen beszállítója, Botka László

bizalmasa többször is felpofoz és ütlegel egy hölgyet.Amit a Tisza Expo Zrt-nél Szilágyi István megengedett magának, az mindenen túltesz, amivel valaha is találkoztam. Együttérzek a bántalmazott hölggyel, és mélységesen elítélem az őt megverő ügyvezetőt. Ilyesmi sem Szegeden, sem máshol, soha többé nem történhet meg, egyetlen nővel sem.

Felszólítom Botka Lászlót, hogy foglaljon állást az ügyben, határolódjon el nőverő udvari beszállítójától, egyben azonnal, a mai nappal mondjon fel minden szerződést annak cégével.

Szeged nevét senki sem mocskolhatja be, aljas nőverők nem dolgozhatnak a városnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában