Elkezdődött a Tündérszépek országos döntője, a megyéből egy lány esélyes a koronára

2020.01.02. 07:00

Tápai Dóráért szoríthatunk a Tündérszépek országos döntőjében

Munkatársunktól

Fotó: Victoria Perger

Megkezdődött a szavazás a Tündérszépek döntőseire. Mától olvasóink voksolhatnak a legszebb hölgyekre. A legmagasabb értékeléshez több értékes nyeremény is jár – és persze büszkeség a megye számára.

Megkezdődött a Tündérszépek 2020 utolsó, döntő fordulója, amelyben az országszerte több mint 700 versenyzővel induló szépségverseny 22 legszebb hölgye vesz részt. Őket három fordulóban olvasóink és szakmai zsűrik választották ki.

Megyénkből Tápai Dóra vesz részt a döntőben, így ő esélyes erre a címre. Ahogy természetesen arra is, hogy a január 27-i gálán őt válassza a szakmai zsűri királynőnek. A 16 éves Dóri a szakmai zsűri döntése alapján a megyei fordulóból első, a regionális fordulóból második helyezettként jutott a döntőbe, így jó eséllyel indul azért, hogy az ő fejére kerülhessen a korona, vagy olvasóink őt válasszák a közönség kedvencének.

A megyei és a regionális megmérettetés, majd a regionális közönségdíjasok versenye után olvasóinknak most is nagy szerep jut. Ők döntik el ugyanis, hogy ki legyen a Tündérszépek 2020 országos közönségdíjasa, aki értékes okostelefonnal, wellness hétvégével, valamint egy könnyűzenei fesztiválbérlettel lesz gazdagabb.

Mától tehát a Délmagyarországban és a delmagyar.hu címlapján minden nap bemutatunk egy lányt a döntősök közül, de a www.delmagyar.hu/tunderszepek aloldalon már megtalálja az összes versenyzőt, így mostantól bárkire leadhatja a voksát. Fontos, hogy ehhez az eddig megszokott módon Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. Azaz naponta több szépség is értékelhető, de mindegyik csak egyszer. A szavazatokat január 23-án éjfélig várjuk.

De hogy ki lesz a közönség kedvence, és hogy kit választ a szakmai zsűri legszebbnek, az január 27-én, a Tündérszépek 2020 szépségverseny döntő gáláján derül ki. Addig viszont Önök is tehetnek azért, hogy szegedi indulónk, Tápai Dóra a legszebbek között végezhessen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában