Nem hívták meg a fórumra a vezetőt

2020.02.04. 11:02

Botrány a hódmezővásárhelyi fürdő körül

A fürdő körülményeire panaszkodnak, a strand vezetője szerint ürügyet keresnek a leváltására.

Kovács Erika

Arra panaszkodtak, piszkos a víz a vásárhelyi fürdőben.

Fotó: Fotó: Kovács Erika

A rendezvé­nyen öt képviselő, Molnár Lászlóné, Lőkösné Nagy Sarolta, Ot­­­­lakán Mihály, Fejes Péter és Be­­rényi Károly alpolgármester vett részt, valamint a strand törzs­vendégei és a vizes sportszervezetek vezetői közül többen. Egy törzsvendég arra panaszkodott, hogy a fürdőben leg­alább 8 társával együtt fertőzést kapott.

Azt mondta, a víz piszkos, és ipari hipóval fertőtlenítik. Ősszel hetekig nem volt meleg víz a tusolóban. Voltak, akik kifogásolták az úszómesterek, pénztárosok munkáját. Elhangzott az is, hogy nincs rendszer a diákok úszásóráiban. Más a csúszásveszélyt említette meg. A fürdő vezetője nem vett részt a strandfórumon. Lapunknak elmondta, előre leszervezett, többnapos programja volt, amit nem tudott elhalasztani. Hivatalos meghívást a szervezőktől nem kapott.

Arra panaszkodtak, piszkos a víz a vásárhelyi fürdőben.
Fotó: Fotó: Kovács Erika

 

– Ez a fórum a személyem el­­leni támadás volt, övön aluli ütésekkel. A képviselő-testület ugyanis hamarosan dönt a ve­­zetői pályázatokról, amin én is indultam – mondta Gömöri Csilla, a strand vezetője.

– 2017 októbere óta vezetem a fürdőt. A rendrakással többek tyúkszemére léptem. Ügyvédi segítséggel több jogosan járó be­­vételt is behajtottunk, mert sokan semmiért nem akartak fizetni, például egy sportvezető a fejünk fölött adta el a sávbérleteket egy több hétig itt edzőtáborozó csapatnak. Vásárhelyen sincs több panasz a fürdőre, mint máshol. Hogy fertőzést kapott valaki, ilyen jelzés felénk nem érkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában