Helyi közélet

2020.02.11. 10:25

Párba zárva – szabadulószoba házaspároknak

M.A.

Nem csak előadásokkal és beszélgetésekkel készülnek a Házasság hetére a városban: a Vitalitásért és Fiatalokért Egyesület szervezésében egy szabadulószobás játék is próbára teszi a párokat.

– Az idei Házasság Hete mottója „csapatjáték szerelemmel”, a párommal és az egyesület tagjaival beszélgetve ennek kapcsán jött az ötlet, hogy egy ilyen programot is szervezzünk a csongrádi pároknak – mondta el lapunknak Kecskés-Szabó Gabriella.

– Egy házasság vagy egy tartós kapcsolat során a pároknak egyébként is rengeteg feladattal, problémával kell megküzdeniük, és csapatban kell dolgozniuk. De hogy mennyire tudunk jól együttműködni, és hogyan lehetne ezt még fejleszteni, arra rávilágíthat egy szabadulószobás kaland, ami modellezheti csapatjátékunk összehangoltságát, minőségét – beszélt a párokra váró feladatról a szervező.

A jelentkező párok a Házassága hete végén egy közös beszélgetésen be is számolnak a játékban szerzett élményeikről, hogy a közös kalandból valamilyen tanúságot szűrhessenek le a saját párkapcsolatukra nézve: megerősítve a pozitívumokat, és felfedezve a hiányosságokat, fejlesztésre szoruló területeket.

A párokra váró kalandos kihívás mellett „hagyományos” programokat is kínál a Házasság hete Csongrádon: az Új Bárka Közösségi Házban február 9-én 10 órakor, 10-én 17 órakor és 16-án 10 órakor is várják előadások az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában