Helyi közélet

2020.03.24. 13:05

Bezárt az Anna fürdő is

A rehabilitációs kezeléseket is elhalasztották.

delmagyar.hu

Fotó:DM

Az Anna Fürdő fürdőszolgáltatása március 15-től szünetel. A gyógyászati részleg a járványügyi vészhelyzet miatt az EMMI miniszteri utasítás értelmében a tervezett rehabilitációs kezeléseket elhalasztotta 2020. március 17-től határozatlan ideig. Járóbeteg ellátásra csak sürgős esetben kerülhet sor. Szakorvosi rendelés továbbra is elérhető előzetes, telefonos egyeztetés alapján.

Az Anna Fürdő Gyógyászati részlege rendelkezésre áll reumatológiai kezeléshez, orvosi ellátáshoz, nyitvatartáshoz kapcsolódó kérdések esetén hétköznapokon 8-16 óra között a szegedsport.hu weboldalon található elérhetőségeken. – tudtuk meg a Szegedi Sport és Fürdők hozzánk eljuttatott közleményéből.

Olvassa el az összes a témában írt cikkünket a következő linken: Friss megyei hírek a vírussal kapcsolatban.

Ingyenesen hívható a magyar ügyeleti központ

Az ügyeleti központ e-mail-elérhetősége: [email protected]. A beérkező elektronikus levelekre a lehető legrövidebb időn belül ellenőrzött, hiteles választ küldenek.

A 06-80-277-455 és a 06-80-277-456 számú, ingyenesen hívható információs vonalakra kezdeményezett hívásokat a nap 24 órájában az ügyeleti központban fogadják a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársai.

A kormány koronavírussal kapcsolatos hivatalos Facebook-oldalán és a koronavirus.gov.hu kormányzati honlapon hiteles és naprakész tájékoztatás található a fertőzésről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában