Töltse ki Ön is!

2020.04.09. 13:15

A nézők igényeit méri fel kérdőívekkel a Szegedi Szabadtéri

Online kitölthető kérdőívet indít a Szegedi Szabadtéri. A Játékok számára kiemelten fontos a nézők véleménye, ezúttal a koronavírus kulturális életre gyakorolt hatásáról kérdezik a színházbarátokat.

delmagyar.hu

Forrás: Szegedi Szabadtéri

A járvány okozta helyzet drasztikusan átrendezte a hétköznapokat, nem kímélve a színházakat és azok működését. A Szegedi Szabadtéri vezetése igyekszik alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, ehhez kérik a nézők segítségét.

Az online kérdőívben elsősorban arra kíváncsiak, hogyan befolyásolja az emberek kulturális attitűdjét a járvány, és milyen változtatások szükségesek ahhoz, hogy a nézők igényeire minél pontosabban tudjanak reagálni. A felmérés kitöltése pár percet vesz igénybe, azonban rendkívül sokat segít az ország legnagyobb színházi fesztiváljának, hiszen minél többen válaszolnak a kérdésekre, annál pontosabb képet kap a Szabadtéri a jövőbeli teendőiről, lehetőségeiről. A kérdőív az alábbi linkre kattintva érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában