Használt gépjármű-alkatrészeket ajánlott fel egy szegedi cég

2020.05.01. 16:33

Térítésmentesen építik be az alkatrészeket

A járványügyi vészhelyzetben a szegedi Roncs Autó 1 millió forint értékben ajánlott fel bontott alkatrészeket az egészségügy és a rendvédelem területén dolgozóknak. Kezdeményezésükhöz két szerviz is csatlakozott, ingyenesen építik be azokat.

K. A.

Sebők Gábor szerelő: a T-Z Autószerviz örömmel segít.

Fotó: Török János

A kijárási korlátozás alatt so­­kan veszik igénybe munkájukhoz az autójukat, ez most ajánlottabb is, mint a közössé­­gi közlekedés a bejáráshoz. Helytállnak a maguk területén, legyen szó egészségügyről, vagy a közrend fenntartásáról. Átérzi a járványhelyzetet és a maga eszközeivel szeretne segíteni, részt vállalni a nehézségek leküzdésében a szegedi Roncs Autó. Kft. A cég bontásból származó használt gépjármű-alkatrészt ajánlott fel azoknak, akiknek kocsijuk meghibásodik, és ez őket a napi munkavégzésben akadályozza.

Sebők Gábor szerelő: a T-Z Autószerviz örömmel segít.
Fotó: Török János

Az év végéig beváltható 10, illetve 20 ezer forintos vásárlási utalvány nagy segítség lehet a katasztrófavédőknek, a rend­őröknek, a polgárőröknek és a mentőknek. És természetesen bárkinek, aki az egészségügyben, vagy például az idősgondozásban dolgozik. Egymillió forint értékű vásárlási kupont ajánlottak fel, és már akciójuk kezdetén jelezték, szeretnék, ha más vállalkozások is követnék a példájukat. Ennek érdekében megkezdték a kapcsolatfelvételt olyan műhelyekkel, amelyek ugyancsak térítésmentesen vállalnák az alkatrészek be­­­szerelését. Abban bíztak, hogy ezzel sikerül egy karitatív akciót indítani.

Dobó József tulajdonos a napokban arról tájékoztatta a Délmagyarországot, hogy már két partnervállalkozást is megnyertek a kezdeményezésükhöz. A szegedi, Kálvária sugárút 77. szám alatti Autó Consulting Hungary Szolgáltató Kft. a karosszérialakatos és járműfényezési javításokban tud segíteni, míg a Pulz utcai T-Z Autószerviz Kft. az autószerelési, és gépjármű-elektronikai munkákban csatlakozott a Roncs Autó akciójához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában