Ingatlanbazár

2020.05.18. 20:00

Tökéletes legény vagy leány lakás 18,7 millióért, erkéllyel, pompával!

Szegeden, a Veres ács utcában, eladó egy igényesen kialakított, 28,7 m2-es, 2. emeleti garzonlakás, belső udvarra néző erkéllyel, egy 2018-as építésű, újszerű, hőszigetelt ingatlanban, Teljes berendezéssel.

delmagyar.hu

Forrás: ingatlanbazar,hu

Az ár tartalmazza a minőségi konyhabútort beépített mosogatógéppel, indukciós tűzhellyel, a TV-t, a mosógépet, a nappali teljes berendezését és az előszobai beépített szekrényt is. Az otthon melegét az egész lakásban padlófűtés biztosítja, Baxi kondenzációs kazánnal. Nyáron pedig egy vadiúj, hűtő-fűtő klíma szolgáltatja a kellemes hőmérsékletet. A nappaliból egy szuper, 4 m2-es erkélyre léphetünk ki, csendes, udvari kilátással. A lakásba több ponton záródó biztonsági ajtó lett beépítve.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Bátran ajánlom igényes egyedülállóknak, akik a minőséget és az eleganciát keresik egy csinos kis lakásban. Az ingatlan befektetésnek, kiadásra is tökéletes választás. A ház előtt ingyenes parkolási lehetőség van. Irányár: 18 700 000 Ft (teljes berendezéssel).

További részletek, alaprajz és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában