Helyi közélet

2020.05.18. 19:40

Új cégvezetők Makón

Egy holdingba szervezte cégeit a makói önkormányzat, hogy megspóroljon a tervek szerint legalább százmillió forintot. A négy társaság közül kettőnek a divízióvezetője ráadásul más lett, mint eddig volt: a Hagymatikumot Lajtosné Papp Noémi, a Városgazdálkodást pedig Szűcs Gábor igazgatja.

Szabó Imre

A Hagymatikumot Lajtosné Papp Noémi igazgatja.

– A kültéri nyitásra készülünk – mondta a bő száz embert foglalkoztató Hagymatikum új divízióvezetője, Lajtosné Papp Noémi, amikor megkerestük. Neve ismerősen csenghet, hi­­­szen eddig is nyilatkozott la­punknak, mint a fürdő marke­tingcsoportjának vezetője. 2011-től dolgozik itt, már látta a Makovecz Imre tervezte épület felhúzását is.

A Hagymatikumot Lajtosné Papp Noémi igazgatja.

– Bízom abban, hogy a jár­ványhelyzet után újra sok ven­­dégünk lesz, de addig is ki­­emelten figyelünk a higiéniá­­ra és a biztonságra – mondta a fürdővezetői végzettséggel is rendelkező divízióvezető.

Szűcs Gábor legutóbb a Vá­­rosgazdálkodás csoportvezetőjeként nyilatkozott nekünk a makói piac látogatási rendjéről – az elárusítóhely is a 67 főt foglalkoztató céghez tartozik. Mint a Maros-parti strand, a lomb­­korona vagy a jégpálya. Ők gondoskodnak a városüzemelési feladatok ellátásáról, a közerületek tisztán tartásáról, gondozásáról, a játszóterek karbantartásáról. – A célunk to­­­vábbra is az, hogy a város még szebb, élhetőbb legyen – jelezte.

A Városgazdálkodást Szűcs Gábor vezeti.

Mindkét új vezető hangsúlyozta: felkérte őket a feladatra a képviselő-testület és a polgármester, hálásak a bizalomért.

Megbízatásuk június elsején lép érvénybe, és határozatlan időre szól. Közös a feladatkörükben, hogy az operatív irányítás a dolguk, de a gazdálkodással kapcsolatos kérdésekben a Koronában fognak megszületni a döntések – itt lesz ugyanis a holdig székhelye. A holdig része lett egyébként divízióként a városi tévé, illetve a Hagymaház és a hozzá tartozó sportcsarnok is, de a televíziót továbbra is Keresztúriné Kisistók Tímea, a Hagymaházat Zsámboki Erika, a sportcsarnokot pedig Márton Imre vezeti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában