Hódmezővásárhely

2020.10.27. 12:11

Gépírás- tanfolyam indul felsősöknek

T. Sz.

Gépírástanfolyamot indít vásárhelyi felső tagozatosoknak a Németh László Városi Könyvtár; a képzésen ötven órában elsajátítható a tízujjas technika. A gépíráshoz komoly tanulás, erőfeszítés és kitartó szorgalom kell, de elsajátítása a sebesség és a pontosság mellett további előnyökkel jár: gyorsítja a levélírást vagy a házi feladatok elkészítését, netán a chatelést is. A billentyűzet figyelése helyett az összpontosítást, a feladatok gyorsabb teljesítését segíti.

Fejleszti a kézügyességet, az ujjak mozgáskoordinációját és javítja a figyelmet. A tízujjas gépírással az is lehetséges, hogy ne az írás folyamatára, hanem csak a szövegre és az adott gondolatmenetre kelljen koncentrálni.

Hetente kétszer, hétfőn és szerdán 15 órától a könyvtár olvasótermében tartják az ingyenes foglalkozásokat; számítógépet az intézmény biztosít. A tanfolyam házi vizsgával zárul, a jó teljesítményt tárgyjutalommal díjazzák. A jelentkezéseket személyesen fogadják az intézményben, az Andrássy utca 44. szám alatt, vagy telefonon a 06 62/246-811-es telefonszám 11-es mellékén. A létszám korlátozott, jelentkezési sorrendben biztosítják a helyeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában