Támogatás

2020.10.06. 12:03

Így lehet Makón pályázni a Bursa Hungaricára

Szabó Imre

Az önkormányzat az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködve a jövő évre is kiírja a Bursa Hungarica felsőoktatási önkormányzati ösztöndíjpályázatot szociálisan hátrányos helyzetű felsőoktatási hallgatók számára. A benyújtáshoz egyszeri pályázói regisztráció szükséges a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer). A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak.

A szociális adatok elbírálására a korábbi évekhez hasonlóan nyomtatványt kell kitölteni, amely elérhető a www.mako.hu/bursa2021 weboldalon, illetve személyesen átvehető a Makói Polgármesteri Hivatal szárnyépület 32-es irodájában. A szociális adatok nyomtatvány mind az „A” típusú, mind a „B” típusú pályázat kötelező része. A pályázat csak a kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes, valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. A pályázat leadására a várakozók egymással való érintkezésének minimalizálása érdekében kizárólag előzetes időpontfoglalással van lehetőség, ami a 62/511-842-es telefonszámon lehetséges, munkaidőben.

A pályázat beadási határideje november 5.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában