Napszínes

2020.10.20. 19:54

Ősz, szüret, kukoricatörés – Egyedi a szőregi dekoráció

Tóth A. Péter

Az őszi hangulatú életképpel szelfit is készíthetnek a szőregiek, a fotókat az intézmény Facebook-oldalára várják.

Fotó: Törőcsik Anikó

A Tömörkény István Művelődési Ház munkatársai már egy éve, hogy mindig valamilyen dekorációval lepik meg a szőregieket. A rövid idő alatt készítettek már nevető „tökfejeket”, mosolygós hóembert, földbe bújó nyuszit, kerékpáros rózsahölgyet és nyaraló horgászt világítótoronnyal. A hangulatos életképeket az évszaknak, és az esztendő ünnepeinek megfelelően állítják össze az ügyes kezű szőregiek.

Az őszi hangulatú életképpel szelfit is készíthetnek a szőregiek, a fotókat az intézmény Facebook-oldalára várják. Fotó: Törőcsik Anikó

– Most a művelődési ház elé egy őszi szüreti hangulatot idéző kültéri installáció került, amit megcsodálnak az arra sétálók. A dekorációval készült közös képeket pedig szeretettel várjuk a művelődési ház Facebook-oldalán – mondta lapunknak Törőcsik Anikó, a művelődési ház munkatársa. Hozzátette, az egyéves évforduló alkalmából még egy őszi dekorációkészítő versenyt is szerveznek, ahol az alkotásokat október 12–19. között várják, az elkészült művekre pedig e hónap 20. és 30. között lehet személyesen szavazni a művelődési ház nyitvatartási ideje alatt.

A művelődési ház dolgozói köszönik Bajusz Gábor támogatását, aki ismét segítette a kültéri életkép megvalósí­tását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában