Szülői értekezlet is lesz

2021.01.13. 19:32

Felvételizel? – Ne maradj le az SZTE online nyílt napjáról

Friss felvételi tudnivalókkal, teljes képzéskínálattal és hasznos információkkal várják az érdeklődőket a Szegedi Tudományegyetem karai nyílt napjukon – idén online térbe.

delmagyar.hu

20201026 Szeged Szegedi Tudományegyetem helyett Szent-Györgyi Albert nevét viselné a helyi univerzitás. Képen: Rektori hivatal épülete Szent-Györgyi Albert szobrával a Dugonics téren. Fotó: Frank Yvette FY Délmagyarország

Fotó: Frank Yvette

Az SZTE mind a 12 kara meghirdette online nyílt napját, hiszen a pandémiás helyzet miatt idén így a legbiztonságosabb az érdeklődők tájékoztatása. Az egyetem 380 szakon kínál lehetőséget továbbtanulásra nappali, levelező és távoktatás tagozaton.

Az érdeklődők informálódhatnak a követelményekről, de hallhatnak a színes, sokrétű hallgatói életről is. Kérdéseiket is feltehetik online a karok képviselőinek.

A Szegedi Tudományegyetem központi Online Nyílt Nappal január 28-án készül, ahol a képzéseken kívül a kollégiumokkal, a hallgatói juttatásokkal és a felvételi eljárással kapcsolatban felmerülő kérdéseiket is feltehetik az érdeklődők.

Február 6-án pedig a szülőket szólítja meg az intézmény az Online Szülői Értekezleten.

További információkat az SZTE Nyílt Nap honlapján kaphatnak az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában