Olvasónk kérdezte

2021.03.19. 16:58

Javítják az Anna fürdő pincéjét

Olvasónk kérdezte, mi zajlik az Anna fürdőben.

S. Z.

Szeged 2021.03.18. Anna fürdõ fotó: Kuklis István Délmagyarország DM KI

Fotó: Kuklis István

Egy olvasónk kereste meg a Délmagyarországot az­­zal, hogy már hetek óta azt látja: valamin nagyon dolgoznak az Anna fürdőben, mert konténerszámra hordják ki az épületből a törmeléket. Megkerestük a Szegedi Sport és Fürdők Kft.-t, és kiderült, hogy a levélírónknak igaza volt.

A városi cég azt közölte, hogy a fürdő wellnessrészlegén kell dolgozniuk, mert beázott az egyik zuhanyzóblokk alatti pincerész.

Azért, hogy kijavítsák a hibát, bontani kellett, ezt a törmeléket hordták ki az épület előtti konténerbe.

Az egyik zuhanyzóblokk alatt volt a gond.
Fotó: Kuklis István

Arra is panaszkodott olvasónk, hogy a vakolat potyog a fürdő homlokzatáról, és az utcai, süllyesztett díszkivilágítás sem működik. A cég szerint az épület homlokzatát legutóbb tavaly ősszel javították. Akkor hozták rendbe a belső udvari homlokzatrészt és a stukkókat is.

Az utcai világítás azonban nem a fürdőhöz tartozik, de szóltak az illetékes irodának, hogy javítsák meg a nem működő lámpákat.

Az Anna fürdő internetes oldalán pedig azt is közölték, hogy a koronavírus-járvány miatt elrendelt legújabb szigorítások nem befolyásolják a fürdő gyógyászatának működését. A betegeket változatlanul, a megfelelő járványügyi óvintézkedések betartása mellett látják el járóbeteg-szakrendeléseken és az engedélyezett fürdőgyógyászati kezelésekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában