a határvédelmi tagozat polgárőreit jutalmazták

2021.04.08. 12:03

Elnöki elismeréseket adtak át a polgárőröknek Röszkén – Galéria

Túrós András, az Országos Polgárőrség Szövetség elnöke április 2-án a Röszkei Polgárőr Egyesület székhelyén elismeréseket adott át a Határvédelmi tagozatban kiemelkedő tevékenységet végző polgárőröknek.

delmagyar.hu

Fotó: ifj. Fodor László

Forrás: Polgárőrség

Fotó: ifj. Fodor László

Köszöntőjében kifejtette, hogy az államhatár mentén dolgozó polgárőr egyesületek az általános polgárőr tevékenységen túlmenően tevékenyen részt vesznek a migráció elleni fellépésben is. Ezeknek a feladatoknak színvonalas ellátása megköveteli a szervezetektől a 24 órás jelenlétet, illetve a megelőző és felderítő járőrszolgálatok teljesítését.

Fotó: ifj. Fodor László

Túrós András elnöki dicséretben és jutalomban részesítette az alábbi Határvédelmi tagozatban kimagasló tevékenységet nyújtott polgárőröket:

  • Sárközi Lászlót, a Mórahalom P. E. elnökét
  • Áfra Károlyt, a Röszkei P. E. elnökségi tagját
  • Ifjú Fodor Lászlót, a Röszke P. E. tagját
  • Lemle Zoltánt, a Kelebiai P. E. tagját
  • Kocsis Györgyöt, a Dunafalvi P. E. elnökét
  • Ezt követően az elnök megközelítőleg 200.000 Ft értékű laptopot adott át Bereczki Lajosnak, a Mindszenti P. E. elnökének és Morauvszki Tibornak, a Nagyéri P. E. elnökségi tagjának. A Megyei Szövetség 1 darab Samsung szolgálati telefont kapott.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában