Újra a SZIN zárja a fesztiválnyarat

2021.05.28. 10:19

Eldőlt: Lesz SZIN

a Szegedi Ifjúsági Napok bejelentette, hogy augusztus 25-29 között megtartják nyár végi rendezvényüket a Szegedi Partfürdőn.

delmagyar.hu

Forrás: SZIN

A SZIN szervezői úgy döntöttek, hogy idén megtartják a hagyományosan nyárzáró bulit, ráadásul a fesztiválozók örömére, idén egy nappal hosszabb rendezvénnyel.

– Egyrészt szeretnénk a látogatóink számára a hosszú kihagyás után a fesztiválélményt meghosszabbítani, másrészt ezzel is igyekszünk támogatni a hazai zeneipar képviselőit, hogy minél több fellépőnek legyen alkalma újra színpadra állni – nyilatkozta Kolonics Erika főszervező, miért döntöttek a hosszabb fesztivál mellett.

Mint elmondta, ezzel mintegy 60-nal több magyar zenekarnak és előadónak tudnak fellépési lehetőséget biztosítani.

A főszervező hozzátette azt is, hogy hamarosan a fellépők listája is nyilvánosságra kerül, az azonban már most biztos, hogy a SZIN árain nem emelnek, így a tavalyi – végül elmaradt fesztivál – árakon lehet idén is jegyeket vásárolni – írták közleményükben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában