Helyi közélet

2021.05.17. 10:25

Óvatosan, de nyitott a szatymazi könyvtár

Május elejétől a védettségi igazolvánnyal rendelkezők – illetve a velük érkező 18 év alatti látogatók – ismét személyesen igénybe vehetik a szatymazi könyvtár (Dankó Pista Művelődési Ház és Könyvtár) szolgáltatásait.

Az intézmény a korábban már jól megszokott nyitvatartási rend szerint működik, e szerint kedden és csütörtökön 9.00–17.30, szerdán és pénteken 13.00–17.30 között fogadja az érdeklődő olvasókat, de szombaton is várja a tagokat délután 1 óráig.

A Könyvteraszt ezután sem szüntetik meg, de módosított szolgáltatási idővel állnak a tagok rendelkezésére. Az online megrendelt dokumentumok szerdán 13-tól 16 óráig, csütörtökön 9-től 11-ig vehetők át a könyvtár bejáratánál. A gördülékeny munka érdekében hétfő délután 4-ig várják az e-mailt a könyvcímekkel. Továbbra is négy könyv kölcsönözhető családonként ebben a formában – a szolgáltatást a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezőknek, illetve az egyedül érkező, 18 év alatti fiataloknak is kínálják.

Ugyanakkor arra kérik az olvasókat, hogy a november 11-i bezárás előtt kikölcsönzött könyveket minél hamarabb vigyék vissza. A vírussal szembeni intézkedések továbbra is érvényben maradnak: az épületben és az átvevőponton is kötelező a maszk használata, a távolság megtartása és a rendszeres kézfertőtlenítés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában