változik a 3-as villamos menetrendje is

2021.05.30. 15:37

Pótlóbuszok járnak majd a 3F villamosvonal egy részén

Ki kell cserélni a síneket a 3F-es villamos vonalán a Bajai útnál – derül ki a szegedi polgármesteri hivatal Fejlesztési irodájának előterjesztéséből.

S. Z.

Síncsere miatt lesz nehezebb közlekedni. Fotó: Török János

Fotó: Török János

Ezt a Szegedi Közlekedési Kft. kérte egyébként, és be nem tervezett munka volt, mert rendkívüli vágányjavításról írnak a dokumentumban.

Emiatt – a tervek szerint – június 7-én, hétfőn az üzemkezdettől egészen a június 10-i, csütörtöki üzemzárásig a Vadaspark és a Fonógyári úti végállomás között villamospótló buszok közlekednek majd.

Ez alatt az idő alatt továbbra is villamosokkal lehet közlekedni Tarján és a Vadaspark között.

Síncsere miatt lesz nehezebb közlekedni. Fotó: Török János

A villamospótlókra a Fonógyári út felé a Vadasparknál, és a Belvárosi temető, az Ikarus köz és a Fonógyári úti buszmegállókban lehet felszállni.

Megváltozik a 3-as villamosok indulási és érkezési ideje is, ez a közlekedési cég honlapján lesz olvasható részletesen is.

Közben az is kiderült, hogy megszüntetik az S-es járatokat. Ezeket a járványhelyzet miatt kellett elindítani, és úgynevezett sűrítőjáratok voltak. Helyettük már az 1-es, és 2-es, valamint 9-es, 19-es járatok is a megszokott menetrend szerint közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában