Mozgásba hozzák vasárnap a várost

2021.05.27. 18:07

Sportdélutánra várják a vásárhelyieket vasárnap délután

Újra együtt! címmel szervez nagyszabású sportdélutánt május 30-án, vasárnap 15.30-tól a hódmezővásárhelyi Sun City Szabadidőközpontban Bagi Mátyás funkcionális tréner több sport- és civil szervezettel közösen. Erről tartott szerdán, a Hódtói Pihenőparkban sajtótájékoztatót az ötletgazda.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika

– Most, a harmadik hullám végén, már nem kell live edzéseket tartani, szerencsére újra találkozhatunk személyesen. Visszatérnek az ingyenes edzéseink is, egyelőre ugyan csak szabadtéren és bizonyos korlátozások mellett, de újra mindennapjaink része lehet a szabadidős sport

– mondta Bagi Mátyás.

– Úgy gondoltuk, hogy a korlátozások enyhítését méltóképpen kellene megünnepelni, ezért szervezzük meg vasárnap a Sun City Szabadidőközpontban a programunkat. Azt szeretnénk, ha ez a rendezvény több lenne, mint egy általános edzés, ezért társrendezőként többen, a Szeretem Vásárhelyt Egyesület, a Kriko Gym, a Csongrád-Csanád Megyei Szabadidősport Szövetség, valamint a Sun City Szabadidőközpont is beszállt a szervezésbe. Így többféle mozgásformával és edzési lehetőséggel is találkozhatnak az érdeklődők – tette hozzá.

Bagi Mátyás elárulta, a gyermeknap is szerepet kap a programban: ajándékkal készülnek. Lesz tánc- és testépítő-bemutató.

Fotó: Kovács Erika

Borsos Nóri, Bagi Mátyás és a Kriko Gym csapata megmozgatja a Sun Citybe látogatókat. Szerveznek egy kétperces guggolóversenyt is, amire már sokan készülnek.

A belépés ingyenes lesz. Mivel szabadtéri rendezvény, 500 főig védettségi igazolvány nélkül is látogatható. Bagi Mátyás hangsúlyozta, nagyjából ennyi látogatóra számítanak, így azok sem maradnak ki a programból, akik eddig nem regisztráltak az oltásra, vagy esetleg még nem kapták meg a védettségi igazolványukat. A kicsiktől az idősekig minden korosztályt várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában