A Somogyi-könyvtár olvasói is regisztrálhatnak

2021.08.11. 13:56

Mobilapplikáció jelez, mielőtt lejár a kölcsönzési idő

A Somogyi Károly könyvtár is csatlkozott az eCard applikációhoz, ahol az olvasók már a telefonjukon keresztül intézhetik könyvtári ügyeiket.

K.R.

Forrás: Pixabay/Illusztráció

Az eCard applikációval ezentúl könnyen intézhetik kölcsönzéseikkel kapcsolatos teendőiket a Somogyi-könyvtár beiratkozott olvasói. Ehhez nem kell mást tenni, csak letölteni az alkalmazást, majd kiválasztani a Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtárat, mint kölcsönzőhelyet – írták közleményükben.

Az alkalmazásban meghosszabbítható a kölcsönzési idő, sőt értesítést állíthatunk be, hogy figyelmeztessen, ne felejtsük el idejében visszavinni a könyveket. Ezenkívül az applikációban megtalálhatóak az intézmény legfrissebb hírei, újdonságai, és a könyvtár katalógusában is böngészhetünk az alkalmazáson belül.

– Az alkalmazás ingyenes és folyamatos fejlesztés alatt áll, jelenleg éppen az olvasmányok előjegyzésén dolgoznak a szakemberek. Cél, hogy idővel minél több funkció elérhetővé váljon, minél teljesebben kielégítve az olvasói igényeket – tették hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában