A gödöllői kastély

2021.11.26. 17:55

Csongrádi lány is indul a Miss World Hungary szépségversenyen

2021-ben az ország szinte összes megyéjéből érkeznek versenyzők.

delmagyar.hu

Vírusmentes környezetben, fertőtlenített térben, a szabályok szigorú betartása mellett készülnek a nemzeti szépségverseny döntőjére, mely tavaly elmaradt, és végül húsvétkor online szavazással került megválasztásra 2020. Királynője és Tini Kishercegnője.

A megmérettetésen,– melyre a tervek szerint december 4-én kerülne sor–, egy 17 éves csongrádi lány, Fekete Vivien is részt vesz, aki korábban a Tündérszépek szépségversenyre is jelentkezett. Vivien bemutatkozásában elmondta, hogy fodrász tanuló és 16 éves kora óta modellkedik. Szabadidejében sportol, de igyekszik több időt fordítani a tanulásra is, hiszen jövőre érettségizik. A szüleitől és az eddigi munkáitól megtanulta, hogy a külső és a belső harmónia kedvesség, magabiztosság, és a mosoly kell a sikerhez.

A szervezők közleményükben kifejezték, hogy reményeik szerint az idei évben sikerül a gálát megrendezni korlátozott létszámmal, és élőben dönthet a zsűri a koronák sorsáról december 4-én a Gödöllői Királyi Kastélyban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában