Helyi közélet

2021.12.16. 10:47

Applikációval nyert

Már több mint százan töltötték le Bordány új mobil­applikációját, amiről korábban beszámoltunk lapunkban. Az okostelefonos alkalmazásban elérhetőek a megjelent kiadványok, a hirdetőtábla menüpontban ingyenesen tehetnek közzé hirdetéseket az applikáció használói.

Nemcsak hasznos, szórakoztató is Bordány új okostelefonos alkalmazása, és nyerni is lehet vele.  Fotó: Kuklis István

 

A település friss közleményei, hírei mind naprakészen megjelennek a telefonon. A sokak által mindig keresett hulladékszállítási naptár is elérhető az alkalmazással, a gyűjtési időpontokról – ha azt beállítják – értesítések is érkeznek már előző nap. 

 

Az alkalmazás interaktív, ez azt jelenti, hogy a lakossági javaslatok, ész­­revétel menüpontban várják az új javaslatokat, ahová a szöveges információ mellé képeket is fel lehet tölteni, valamint térképen megjelölni a bejelentés helyszínét. 

Luca-napra meglepetéssel készültek, a Bordány-­applikáción lehetett részt ven­ni egy nyereményjátékban december 13-án. A nyereményjátékra összesen hetvennyolcan neveztek, a feladatuk csupán egy tippelés volt. 

 

El kellett találniuk, hogy a nap folyamán melyik lesz az a legkisebb pozitív egész szám, amelyre rajtuk kívül sen­ki más nem tippel. A legkisebb egész pozitív szám, amivel nyer­­ni lehetett, az az 5 lett. Ezt a számot egyedül csak Kolompár Erika tippelte meg, így ő lett az 10000 mAh-s gyorstöltő tulajdonosa. Legközelebb karácsony előtt lehet még játszani és tippelni, tehát megéri folyamatosan figyelni az app híreit! És ha valaki még nem töltötte le az applikációt, tegye meg most! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában