Szegedi hírek

2021.12.23. 12:36

Ma zárul a Klauzál téren az MVM-Rotary Advent

Ma nyílik ki az utolsó adventi ablak az MVM-Rotary Adventen: az utolsó családok is ünnepélyesen megkapják a támogatásról szóló oklevelüket.

T. K.

Forrás: Török János

A Déli-Farm Kft. és a PC Trade jóvoltából Németh Fábián és Farkas Bánfi Boglárka, az MVM Zrt. támogatásának köszönhetően pedig Hegedűs Tibor és Tóth Mónika családja kap téli ruhákat és tisztítószereket. A 17 órakor kezdődő ünnepségen László Boldizsár operaénekes is jelen lesz, a műsorról pedig a Cső utcai óvodások gondoskodnak. 

Hétfőn Sinkó Lora vehetett át táblagépet, aznap az ünnepi műsorról a csanyteleki Szent László Általános Iskola gondoskodott, a rendezvény vendége pedig Várnai Adrienn volt a Szeged Televízió képviseletében. A nap támogatója a Szeged Bike volt. Kedden az FNX Diszkont jóvoltából Szabados Roxána családjának közüzemi számláit fizették ki karácsony előtt, a Vedres utcai óvoda műsora mellett pedig Méhes Gábor sportriportert és Kárász Anna olimpiai bajnok kajakost is láthatták a téren lévők a színpadon. Tegnap Nagy Levente családja kapott szárítógépet a Napfényfürdő Aquapolis jóvoltából és a balástyai Csudavilág Óvoda gyerekei léptek fel. A rendezvénysorozaton decemberben összesen 30 család kapott 100-100 ezer forint értékű ajándékot. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában