Szegedi hírek

2022.01.06. 11:06

Ismét működik a közvilágítás a Zárda utcában

Mint arról már lapunkban beszámoltunk, az év végi ónos esőzés óta, ami sok helyen tönkretette a villanyvezetékeket, sötét van a Zárda utca és a Szent György tér egy részén. Olvasónk jelezte: a több mint egy hete fennálló probléma balesetveszélyes, mert a gyalogosok is sötétben botorkálnak és az autósok is nehezen veszik észre, ha valaki átkel az úttesten vagy akár egy kerékpáros hajt át előttük.

Fotó: Török János

Márpedig a környék meglehetősen forgalmas, ráadásul a templomba érkezők is itt haladnak át. 

 

 

Az üggyel kapcsolatban megkerestük az MVM Démász Áramhálózati Kft. sajtószolgálatát, amely ígéretéhez híven tegnap megküldte kérdéseinkre a választ. 

 

 

Mint írták, a Zárda utcában fa dőlt rá egy olyan hálózati szakaszra, amin több közvilágítási lámpa is van, ez okozta a problémát. Ezt munkatársaik tegnap kijavították. Ezen a helyszínen azonban további gondot okoz, hogy a Zárda utca 12. számú házat elbontották, és önkényesen, balesetveszélyesen átszerelték a 10. számú házra a közvilágítási lámpát. Ezt a társaság szakemberei ideiglenesen kénytelenek voltak megszüntetni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában