Helyi közélet

2022.01.31. 07:55

Végrehajtás Márki-Zay Péter ellen

Végrehajtást indított Márki-Zay Péter ellen a Promenad24.hu szerkesztősége és kiadója, a Csanád Média Kft. – juttatta el lapunkhoz az információt a hírportál.

Hódmezővásárhely polgármestere, az ellenzéki baloldal miniszterelnök-jelöltje ugyanis hónapok óta nem hajtotta végre a jogerős bírói ítéletet, és nem fizette ki a hírportál által megnyert sajtóperben a perköltséget. – Úgy látszik, ennyire lehet komolyan venni a jogállamért aggódó nárcisztikus miniszterelnök-jelölt törvények iránti tiszteletét, vagyis pontosan ennyit ér, amikor a magát immár Mesterként is emlegető baloldali politikus demokráciá­ról, tisztességről papol – áll a közleményben. 

A Promenad24.hu azzal folytatja, úgy tűnik, a törvények felett állónak gondolja magát Márki-Zay Péter. A kiadó és a portál az ügyben ezért kénytelen volt végrehajtást indítani a politikus ellen, és a befolyó összeget – 45 ezer 720 forintot ítélt meg a bíróság – 100 ezer forintra kiegészítve egy fogyatékkal élőket segítő szervezetnek ajánlják majd fel. Ha már Márki-Zay Péter a fogyatékosokat sértegeti, és nem is hajlandó megkövetni őket – zárul a közlemény, a napokban történt esetre utalva. 

Egyébként a bírósági döntés tavaly szeptember 13-án emelkedett jogerőre, a fizetési határ­idő szeptember 28-a volt. Azóta Márki-Zay Péter még nem utalt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában