Szegedi hírek

2022.03.21. 10:28

Megvárta amíg kiveszi a pénzét, majd kikapta az idős nő kezéből a táskát

delmagyar.hu

Forrás: police.hu

Mint ahogy arról a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség írt, a megalapozott gyanú szerint a férfi szerda délelőtt Szegeden az egyik szupermarket előtt kifigyelte, hogy a sértett nagyobb összeget vesz ki a bankautomatából. Ezután a gyanúsított követte a nőt, majd amikor a sértett háta mögé került kitépte a kezéből a táskáját, eltulajdonítva ezzel mintegy 450 ezer forintot, okiratokat és mobiltelefont. 

 

A férfit a rendőrök 24 órán belül azonosították és egy szegedi panzióban elfogták, azonban addigra a pénz felét már elköltötte.


 

A férfi a bűncselekményt röviddel szabadságvesztés büntetéséből való szabadulását követően követte el, előző elítélései miatt többszörös és különös visszaesőnek minősül.

 

A kifosztás bűntette miatt indult büntetőeljárásban az ügyészség szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a gyanúsított letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére. Az ügyészi indítványnak a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója helyt adott és elrendelte a férfi letartóztatását.


 


A férfi előállítását követően készült képek az alábbi linken tekinthetőek meg:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában