Helyi közélet

2022.06.23. 14:10

Attila emlékének is szól az új album

Vasárnap 19 órakor a megyeháza előtti színpadon tartja „Hurrá, nyaralunk!” című lemezének bemutató koncertjét a Pom-Pom zenekar. Az együttes a fellépést elhunyt társuk, Vincze Attila emlékére ajánlja fel.

Szabó Zoltán polgármester és Kovács Attila, a zenekar vezetője tartott sajtótájékoztatót a vasárnapi koncert kapcsán. Fotó: Majzik Attila

– Fontos számunkra, hogy Attiláról is szóljon a koncert. Rengeteget dolgozott ezen a lemezen, az utolsó pillanatig foglalkozott a számokkal, szinte minden dalt ő szerzett ezen az albumon. Kivételes zenész volt, és ami ennél is fontosabb, egy nagyon jó barát. Több mint húsz évig zenélt együtt a zenekarral, ezért ezzel a fellépéssel szeretnénk tisztelegni az emléke előtt – beszélt elvesztett barátjukról Kovács Attila, a zenekar vezetője. 

Szabó Zoltán polgármester megjegyezte, az együttes már több mint harminc éve meghatározó tagja a város zenei életének. Kovács Attila hozzátette, szeretnék minél több gyerekhez eljuttatni új albumukat. A lemez anyagát 80 pendrive-ra másolták fel, amiket szeretnének majd kiosztani a koncerten azoknak, akik regisztráltak a pompom.hu oldalon. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában