Algyő

2022.08.09. 11:40

Elbűvölő a természet ereje

K. A. R.

Fotó: Lajkó István

Újabb remek fotót kaptunk arról, hogy az élet miként tud utat törni magának. Lajkós István olvasónk algyői Borbála Fürdőben kapta lencsevégre ezt a gyönyörű petúniát, amely a térkövek közül emelkedett ki, megmutat ezzel azt, hogy a legkisebb lehetőséget is meg kell ragadni az élethez.

A minket körülvevő természet szépsége mindannyiunk számára örömet tud szerezni, ha képesek vagyunk arra, hogy meglássuk azt. A falvakban és a nagyvárosokban egyaránt csodát alkot a természet, az útburkolatok repedéseiben, a házfalak tövében és a járdák közötti hézagokban is az apró növények merészen törnek maguknak utat.

Algyőn sem ismer határokat a természet. Fotó: Lajkó István

Ha ilyet látunk, érdemes megállnunk egy pillanatra, hogy megcsodáljuk a növények elszántságát és élni akarását. Közben pedig adjunk hálát azért, hogy ilyen csodálatos világban élhetünk, hogy ilyen varázslatot környezetet kaptunk ajándékul.

És ha ezután valaki úgy dönt, hogy előkapja a telefonját vagy a fényképezőgépét és megörökíti a növényt, küldje el a [email protected] címünkre, ahogyan Lajkó István is tette, hogy megmutathassuk olvasóinknak, mire képes a természet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában