14 éves kislány került bajba

2022.08.15. 11:32

Életet mentett az úszómester a szentesi strandon

Delmagyar.hu

Fotó: Szentes TV

Életet mentett Baranyi Csaba úszómester a szentesi strandon - adta hírül facebook oldalán is a Szentes TV. Pénteken 17 óra körül a Szentesi Üdülőközpont kültéri 50 méteres medencéjénél egy édesanya jelezte az éppen kisgyerekeknek segítő Baranyi Csaba úszómesternek, hogy 14 éves lányát úszás közben szem elől vesztette.

Az úszómester azonnal cselekedett, és a medence alján levő kislányt meglátva mentésbe kezdett. Megkezdte az újraélesztést, majd az érkező mentőautó szakemberei stabilizálták a fiatal lány állapotát. Végül mentőhelikopterrel Szegedre szállították. Csaba tapasztalt, gyakorlott, magas tudású úszómester, többször mentett már. Őt is megviselte az eset és kívánja, hogy a kislány minél hamarabb felépüljön. 

Dr. Kerekes Valéria ügyvezető igazgató elmondta, állt a posztban: sajnálják hogy ez megtörténhetett és gyors felépülést kívánnak kollégáival. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában