Gyorsítanák az átlépést

2022.08.05. 11:56

Nemzetközi személyforgalom az ásotthalmi határátkelőn

Augusztus 5. és 7. között az Ásotthalom közúti határátkelőhely megnyílik a nemzetközi személyforgalom részére, hogy gyorsítsák a határátlépést.

Delmagyar.hu

Archív fotó: Karnok Csaba

Fotó: Karnok Csaba

A Szerbia és Magyarország közötti kétoldalú személyforgalom utazási terheinek mérséklése, illetve a gyorsabb határátlépés biztosítása érdekében az Ásotthalom közúti határátkelőhelyet augusztus 5. és augusztus 7. között a nemzetközi személyforgalom is igénybe veheti - tudatta honlapján a rendőrség. A nemzetközi tranzitforgalom a szerb-magyar határ Csongrád-Csanád megyei szakaszán továbbra is a Röszke autópálya-határátkelőhelyen keresztül bonyolódik. Megírtuk, Röszkén jelenleg négyórás a várakozás az autópálya-határátkelő belépő oldalán a személyautóknak. 

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a rendőrség Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában