Szegedi hírek

2022.10.28. 16:32

Vasárnapi óraállítás: változik néhány éjszakai vonat közlekedése

Megyénkben a tram-traint érinti a módosulás.

Delmagyar.hu

Fotó: Sándor Judit

Október 30-án kezdődik a téli időszámítás, vasárnap három órakor az órákat hajnali kettőre állítják vissza. Az óraigazítás néhány belföldi és nemzetközi vonatot érint, menetrendi változást nem okoz. A belföldi forgalomban az átmenet éjszakáján egyes vonatok a nyári időszámítás szerint, néhány vonat pedig már a téli időszámítás szerint közlekedik, ennek megfelelően indulásnál megvárják az óraigazítást - tudatta a közlekedőkkel a MÁV. 

Megyénkben a változás a Szeged-Hódmezővásárhely vonalat érinti: 

 

  • A Szeged vasútállomásról 1:16-kor induló vasútvillamos a teljes útvonalon nyári időszámítás szerint közlekedik, Hódmezővásárhelyre 2:09-kor érkezik.
  • A Szeged vasútállomásról 2:16-kor induló vasútvillamos a teljes útvonalon a téli időszámítás szerint közlekedik, Hódmezővásárhelyre is a téli számítás szerinti 3:09-kor érkezik meg.
  • A Hódmezővásárhely vasútállomásról 1:30-kor induló vasútvillamos a teljes útvonalon nyári időszámítás szerint közlekedik, Szeged vasútállomásra 2:23-kor érkezik.
  • A Hódmezővásárhely vasútállomásról 2:30-kor induló vasútvillamos a teljes útvonalon a téli időszámítás szerint közlekedik, Szeged vasútállomásra 3:23-kor érkezik meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában