Január első hetében segítik a családokat

2022.11.02. 08:20

Téli napközit tartanak Szentesen

Napi háromszori étkezéssel, programokkal színesített téli napközit szervez a szentesi önkormányzat január 2-a és 6-a között.

Tábori Szilvia

Fotó: DM archív

Mint azt Szabó Zoltán Ferenc polgármester a napokban részletezte: hozzávetőlegesen 80-100 diákot, a  helyi általános iskolák alsó és felső tagozatosait fogadják. A 20-25 fős csoportokkal pedagógus, családsegítő és közművelődési munkatárs foglalkozik; a koncepciót a szentesi művelődési központ munkatársai készítették el a város vezetőjének kérésére.

A Tóth József utcai intézmény lesz a fő helyszín, de bekapcsolódik a Gólyásház, a múzeum és a gyermekkönyvtár is. Az ötnapos napközi programjai között lesz egyebek mellett gyermeknéptánc, akadálypálya, csapatépítő játék, téli mozi, újévköszöntő kézműves foglalkozás, városismereti túraverseny, kiszebáb készítés, mesefoglalkozás, papírszínház, illetve városkerülő verseny helyismereti eseményekkel. A kezdeményezéssel azokat a családokat szeretnék segíteni, ahol a hosszabbított téli szünetben nem tudják megoldani a gyermekfelügyeletet.

A néhány mondatban összefoglalt jelentkezéseket a  [email protected] elektronikus levelezési címen várják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában