Levél

2023.01.07. 14:00

Vásárhely valós pénzügyi helyzetére kíváncsi a Fidesz-KDNP frakció

Kovács Erika

Illusztráció

Fotó: Kovács Erika

Levelet küldtek a hódmezővásárhelyi Fidesz-KDNP frakció képviselői a város könyvvizsgáló cége, a debreceni székhelyű East-Audit Zrt. vezérigazgatójának, Baloghné Tasi Judit Évának. Ebben leírták, hogy a helyi lakosokat aggodalommal tölti el, hogy Hódmezővásárhely anyagi helyzetével kapcsolatban ellentmondó nyilatkozatok láttak napvilágot.

– A város 2023-as költségvetésének összeállítása kapcsán viszont elvárható, hogy pontos információkkal rendelkezzünk, felelős döntéseket ugyanis csak így lehet hozni. A Fidesz-KDNP felelős önkormányzati képviselőiként szeretnénk tisztán látni ebben a kérdésben – áll a levélben.

Bálint Gabriella, Cseri Tamás, Benkő Zsolt, Galambos Kornélné és Horváth Zoltán a január 6-án keltezett levélben azt kérték, a könyvvizsgáló cég adjon részletes és világos kimutatást a város jelenlegi anyagi helyzetéről a képviselő-testület és ezáltal a város lakói részére. Amennyiben nem áll módjukban eleget tenni a kérésnek, akkor a Magyar Könyvvizsgálói Kamarához és az Állami Számvevőszékhez fordulnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában