Maroslele

2023.03.04. 18:30

Nagylelkű magánszemély adományozott a szociális intézménynek

Párnákat, paplanokat, plédeket, illetve egyéb hasznos eszközöket ajánlott fel az intézménynek egy nagylelkű magánszemély.

Delmagyar.hu

Fotó: Drimba Tibor polgármester hivatalos facebook oldala

Párnákat, paplanokat, plédeket, illetve egyéb hasznos eszközöket kapott a maroslelei egyesített szociális intézmény - adta hírül a Promenad24. Drimba Tibor polgármester a Rádió 7-nek elmondta: egy nagylelkű magánszemély, Szentesi Nagy Mariann ajánlotta fel ezt az ajándékot. A községben nem egyedüli, hogy magánszemélyek adakozzanak. A polgármester hozzátette: emellett vállalkozások, civil szervezetek is segítik az önkormányzatot.

Drimba Tibor elárulta, nem csupán tárgyakat, illetve anyagi felajánlásokat kapnak, hanem sokan társadalmi munkával járulnak ahhoz hozzá, hogy még élhetőbb település legyen Maroslele. A polgármester kifejtette: ebben nem csupán a helyiek partnerek, hanem nagyon sok segítség érkezik más településeken élőktől is.. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában