Felújítás

2023.04.22. 12:30

Ideiglenesen áthelyezik a buszmegállókat Derekegyházon

Munkatársunktól

Archív fotó: Kovács Erika

A Derekegyház–Nagymágocs–Székkutas közötti út felújítása miatt ideiglenesen áthelyezik a buszmegállókat Derekegyház területén – adta hírül az önkormányzat a település honlapján. Azt írják, hogy hétfőtől Nagymágocs irányába a Kossuth söröző előtt, míg Szentes irányába a Kossuth utca 34. szám előtt állnak meg a buszok. A menetrend nem változik. A település belterületén a munkálatok várhatóan június végére készülnek el, így a buszmegállók addig maradnak az ideiglenes helyükön.

Mint azt korábban megírtuk, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. idei felújításai közül a leghosszabb szakaszon, összesen 16 kilométeren a Csongrád-Csanád vármegyei 4405-ös Derekegyház–Nagymágocs–Székkutas összekötő út újul meg, valamint a Békés és Csongrád-Csanád vármegyét is érintő 4406-os Orosháza–Szentes összekötő út 13,2 kilométeren. Mindkét szakasz felújítása a hazai finanszírozású Kiemelt Társadalmi Igények program keretében valósulhat meg, a 4405-ös út több mint 12 milliárd forint, míg a 4406-os út több mint 9 milliárd forint értékben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában