Deszk

2023.05.12. 19:01

Jogosítványt is szerezhettek a deszki óvodások - Galéria

Munkatársunktól

Fotó: Gémes Sándor

Fotó: Gemes Sandor [email protected]

Családi KEVE jogosítvány-szerző játék, óriás társasjáték, makettváros készítés és részeg szemüveg próbatétel is volt péntek délután a deszki Móra Ferenc Csicsergő Óvodában, ahol véget ért a Szegedi Tankerületi Központ és a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság közös programja, a KEVE Mini.

A záróprogramon jelen volt Plesovszkiné Ujfaluczki Judit, a Szegedi Tankerületi Központ vezetője, aki többek közt arról beszélt, hogy a program által nőtt a gyermekek biztonsága, hiszen megtanulták a biztonságos közlekedés szabályait, miközben a szüleik figyelmét felhívták arra, hogy még jobban figyeljenek oda az utakon.

A program részeként az óvoda egy KRESZ-pályát is kapott, ezt viszont a deszki önkormányzattól. Király László polgármester elmondta, egy sikeres pályázat által hozták létre. Megjegyezte, a pályázati kiírásokban sokkal több van, mint amennyire mások kihasználják azokat, ők igyekeztek maximálisan kimeríteni a lehetőséget, ezért álmodta bele a pályázatukba a tanpályát. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában