Jegyzet

2023.05.25. 15:48

Mentők kontra gyökerek

Suki Zoltán

Sajnos úgy alakult, hogy szerdán rosszul lettem, és mentőt kellett hívni hozzám. Ezzel nem is volt semmi gond, a hívás után nagyjából tíz perccel megérkeztek, és elkezdték az ellátásomat. Amíg az egyikük kérdezgetett, hogy mit érzek, a társa már szerelte is rám a vérnyomásmérőt meg az EKG-t, és folyamatosan mérte az értékeimet. Kiderült, hogy így első látásra valami nem oké, és az orvos azt mondta, hogy az biztonság kedvéért bevisznek a kórházba, ahol alaposabban kivizsgálnak. Mondtam, jó, menjünk, mert ha véletlenül bekrepálok az olvasóknak csak az fog feltűnni, hogy kevesebb városvezetést csesztető cikk jelenik meg az újságban.

Azt tudni kell, hogy a Nemes Takács utcában lakom, ami nem túl széles, ráadásul egyirányú. Szóval mentünk lefelé a lakásból, amikor azt láttam, hogy valaki egy városi terepjáróval forgolódik összevissza. Na, ez az idióta kiszállt a kocsijából, és elkezdett hőbörögni a mentőkkel, hogy nem fér el tőlük, és legközelebb kapcsolják fel a villogót. Szerinte poénból áll egy mentőautó az utcán?  Amúgy előtte két kocsi simán ki tudta kerülni a mentőautót. Szóval itt hőbörgött ez az idióta. Ha nem vagyok rosszul, biztos addig ütöm a fejét a motorháztetőbe, amíg mozog, mentő úgy is volt a helyszínen. Nem tudom, hogy magánéletben milyen lehet ez a gyökér, de valószínűleg egy elviselhetetlen idióta.

Milyen barom az, aki munkavégzés közben piszkálja a mentőket? Mi van, ha – ne legyen így – de neki esik baja, és azok a mentők mennek ki hozzá, akikkel bunkóskodott? Semmi, mert a hülyéket, meg a normálisakat is ugyanúgy ellátják ezek az emberek. Tudom, hogy feleslegesen, de azt kérem, hagyjuk a mentőket dolgozni, a saját érdekünkben.


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában