Mórahalom

2023.05.16. 10:41

Új parkolót kap a lovas színház

Munkatársunktól

Bejáráson mérték fel a város vezetői és szakemberei az út túloldalán lévő önkormányzati területet, ami a lovas színház új parkolója lesz. Fotó: Móra-Net Tv

– Minden korábbinál színesebb műsorszerkezettel, változatosabb kulturális kínálattal várja nyáron Mórahalom az ide érkező vendégeket és a helybélieket – mondta korábban Nógrádi Zoltán Mórahalom polgármestere a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház idei évadát bemutató sajtótájékoztatón.

Szerepel Zámbó Jimmy és és A Pál utcai fiúk musical, operett, két koncert és természetesen számos Pintér Tibor féle lovas színházi előadás is a hamarosan, júniusban kezdődő évad kínálatában. A szervezők abban bíznak, 25-28 ezer néző látja majd a nyári előadásokat, amihez viszont át kellett szervezni a parkolást.  

Fotó: Móra-Net Tv

Hamarosan indul a város egyik legnagyobb kulturális attrakciója, a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház. A napokban bejáráson a város vezetői és szakemberei mérték fel azt az út túloldalán lévő önkormányzati területet, amely tökéletesen alkalmas lesz arra, hogy parkolóként funkcionáljon. A korábbi parkoló helyén több beruházás zajlik egyszerre, a Szent János tó szabadstrand lesz, a környékén az ezzel kapcsolatos munkák folynak éppen, de a fáradt termálvíz és a csapadékvíz városból való kivezetésén is dolgoznak a szakemberek, ez szintén a régi parkoló területét érinti. Az új, leendő parkoló tervezési munkálatai már elkezdődtek.

A Szeged és Mórahalom felől érkező színházlátogatókat molinókon, táblákon tájékoztatják a parkolási rendről. A város is segít abban, hogy zökkenőmentes legyen a parkolás, a település internetes felületein folyamatosan tájékoztatják a látogatókat a fontos információkról, valamint a kiküldött hírlevelekhez térképet mellékelnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában