Helyi közélet

2023.06.05. 19:24

Idén is van mit ünnepelni – Galéria

A tanulmányaik mellett a sportban is kiváló teljesítményt nyújtókat díjazták hétfőn Csongrádon. A díjátadón elhangzott, az adottság és a tehetség mellett szorgalom is szükséges, hogy sikereket érjen el az ember.

Majzik Attila

Többek között sakkozók, fitkidesek, úszók és evezősök is kaptak díjat. Fotó: Majzik Attila

A Művelődési Központ dísztermében ünnepelték a jó tanuló és jó sportolókat.

– A hangsúly az és-en van – emelte ki köszöntésükön Bartókné Vincze Zsuzsanna, az Oktatási, Művelődési, Vallási és Sport bizottság elnöke. Mint elmondta, nem csak adottságra és tehetségre van szükség, de fel is kell ismerni és ki is kell bontani azt. Ebben áll az edzők, a nevelőegyesületek és a támogató család munkája.

Ebben az évben is volt mit ünnepelni, mintegy 70 ifjú sportoló kapott elismerést eredményeikért. Idén a város legnagyobb sportos elismerését, a Testnevelési és Sport Díjat Borda Zsolt testnevelő tanár és a Busa Dóra–Rónyai Zoltán táncpáros vehette át, míg az év csapatai a Tigrisek Csongrádi Utánpótlás Kézilabda Egyesület U14-es fiú csapata és a Csongrád Tiszapart SE U16-os labdarúgó csapata lettek.

Az Év női ifjúsági sportolója díjat Donka Berta, az Év férfi ifjúsági sportolója elismerést Szántai András, az Év női felnőtt sportolója díjat Dávid Ágnes vehette át, az Év Edzője Huszák Béla lett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában