Hódmezővásárhely

2023.08.21. 08:40

Listázhatta a Hódpress a Boldog Gizella-díj átadójára érkezőket

A közpénzből finanszírozott Hódpress munkatársai lefotózták a szombati Boldog Gizell-díj átadójára érkező vendégeket. Az egyik meghívott vette észre, hogy többek között a művelődési ház sarkából, illetve azzal szemközt fényképezik az eseményre érkezőket. Többen is megfogalmazták, hogy a portál „listázta” a résztvevőket.

Kovács Erika

Az ünnepségre gyülekező vendégeket fotózta az önkormányzati portál munkatársa. Fotó: Hódpress

A díjátadó napján egy gunyoros cikk is felkerült a portálra a lap egyik, közpénzből fizetett, de a nevét nem vállaló munkatársától, „Tűsarkúban, rollerrel érkezett” címmel.

Az írásból kiderült az is, hogy miért harsogott a szinte teljesen üres tér kisszínpadán a kivetítőn Márki-Zay Péter múlt pénteki közéleti beszélgetése. Ez egyfajta „bosszú” lehetett az önkormányzat részéről. 

Mindazonáltal mélyen bízunk benne, hogy a díjátadó előtti várakozás közben néhány mélykeresztény gálalátogatóban esetleg megragadhatott egy-két gondolatfoszlány a Márki-Zay Péter, Hodász András és Iványi Gábor között folytatott közéleti beszélgetés felvételéből

 – írta a névtelen szerző.

A cikk elején azt is kifogásolták, hogy a Polgári Hódmezővásárhelyért Alapítvány nem hívta meg a portált a díjátadóra. Itt jegyezzük meg, hogy az önkormányzat például lapunknak is csak elvétve küld meghívót a rendezvényekre. Az események egy részét a közösségi oldalakról tudjuk meg, de több olyan rendezvény, polgármesteri bejelentés is van, amelyről a kizárólag a városi média tudósíthat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában