Több napig hevert holtan egy idős bácsi a nyugdíjas lakóparkban, mire rányitották az ajtót

2023.09.06. 12:32

Azonnali kivizsgálást követel a vásárhelyi Fidesz

Kovács Erika

A nyugdíjas lakóparkban belső vizsgálattal derítik ki, ki a felelős, hogy csak 3 nap múlva nyitottak ajtót a halott lakóra. Archív fotó: Kovács Erika

Totális fejetlenség a Nyugdíjas Lakóparkban címmel adott ki szerdán közleményt a Fidesz Hódmezővásárhelyi Szervezte. Mint lapunk tegnap megírta, a lakóparkban egy idős, 94 éves, idős bácsi holttestét csak napokkal később fedezték fel. A Fidesz vásárhelyi szervezete azonnali kivizsgálást követel.

– Napokig feküdt holtan egy idős ember az egykor szebb napokat látott Nyugdíjas Lakóparkban, úgy, hogy a város által üzemeltetett intézményben ez senkinek nem tűnt fel. Márki-Zay Péter az eset kapcsán azonban ismét sunnyog, próbál kibúvót keresni a felelősség alól és hárít. Ha a bukott polgármester a városával foglalkozna és nem országos pártpolitikai ügyekkel, akkor talán az ilyen esetek is elkerülhetőek lennének. Az évek óta zajló hozzá nem értés, a városházán lévő fejetlenség ahhoz vezetett, hogy mára Hódmezővásárhely szinte csak ilyen hírekkel kerül be az országos sajtóba. Méltatlannak és felháborítónak tartjuk a Nyugdíjas Lakóparkban történteket. Azonnali kivizsgálásra és a felelősök megnevezésére szólítjuk fel az illetékeseket! A családnak őszinte részvétünket fejezzük ki – írták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában