Helyi közélet

2023.09.03. 21:40

Kovács Kati elvarázsolta a kutasiakat

Szuper zenei programokkal folytatódtak a Főtéri Falunapok.

Delmagyar.hu

Tovább dübörög Székkutason háromnapos nyárzáró kavalkád. Kiállításokkal indult Székkutason a VII. Főtéri Falunapok szombati napja. A Murgács Kálmán Művelődési Házban retrótárlat, képeslapkiállítás és a “Mesélnek a fák” című kiállítás nyílt meg, köszöntőt mondott Szabó Emese képviselő, kulturális tanácsnok nyitotta meg. A művelődési ház udvarában déltől jó ebédhez szólt a nóta Kabai Lajos és zenekara jóvoltából, közben pedig a Kossuth utcán felállított standok, étellel, itallal, kézművestermékkel várták a vendégeket.

Közben megkezdődtek a Kovács István Emlékház területén az Alföldi Szabadidő Egyesület Hód Baranta Szakosztályának foglalkozásai, a főtéren pedig elindultak a programok. A szombati nap színpadi programjai minden korosztálynak kínáltak szórakozási lehetőséget mindenféle stílusban. Láthatták a kilátogatók az általános iskolások műsorát, a Csiga Duó Gyermekzenekar a kisebbeket szórakoztatta, a ReDance HipHop Crew táncbemutatója minden korosztálynak szólt, de feledhetetlen volt a Kánkán az ÖFI Klub előadásában, valamint a Murgács Kálmán Nóta Klub műsora és a Hódmezővásárhelyi Koncertfúvós Zenekar műsora. A megjelenteket Szél István polgármester és Székkutas testvértelepülésének, Rév községnek vezetője köszöntötte.

A színpad előtt tér szépen lassan zsúfolásig telt az esti, már előre garantált szórakozást ígérő programokra a „Holnap hajnalig” című Gats Éva és Hoffmann Richárd által előadott operett-musical gálakoncerte, hazánk egyik legismertebb és legsikeresebb énekesnőjének és zenekarának, Kovács Katinak a nagykoncertjére, valamint régi kedvencünk, a Dupla KáVé & Köteles Cindy műsorára. Kovács Kati elvarázsolta a kutasi közönséget, nemcsak dalaival, átvezető szövegével is szórakoztatott, sőt a koncert után még órákkal később is dedikált, vagy közös fotózásnak tett eleget. 

Olvasható a Promenad24 oldalon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában