Szél István: Jövőre minden szavazatnak hatalmas súlya lesz

2023.11.11. 10:34

A vásárhelyi Fidesz-elnök szerint Márki-Zay Péter a szeretet hatalmát hirdeti, közben gyűlöletet kelt

Sok milliárdot buktunk el csupán azért, hogy Márki-Zay Péter felépíthessen egy 1 százalékos pártot – írta a szombaton reggel megjelent Facebook-posztjában Szél István. A Fidesz Hódmezővásárhelyi Szervezetének elnöke szerint a vásárhelyi polgármester nem a megoldás, hanem a probléma maga.

Kovács Erika

zél István úgy fogalmazott, a vásárhelyi polgármestert egyetlen dolog foglalkoztatja, az országos politikai színpadba való kétségbeesett kapaszkodás.

Fotó: Kállai Márton

Szél István szerint Márki-Zay Péterrel a jövőben sem tud majd jól működni Hódmezővásárhely.

Márki-Zay „Biszku Bélázott”

„E mellé a rendszer mögé roppant kellemetlen dolog ma odaállni. Azok, akik mégis úgy döntenek, hogy ennek a korrupt rendszernek a kiszolgálói, azok ma azzal kell számoljanak, hogy az ő gyermekeik és unokáik lehajtott fejjel fognak menni az utcán. Ezek az emberek Biszku Bélaként fognak közöttünk élni” – ezt Márki-Zay Péter mondta 2018. április 7-én, Gödöllőn.  Akkor éppen ott volt a hakni, aztán máshol, ezer különféle helyen. Hamarosan jön az újabb országjáró turné. Eltelt több, mint öt év, és Hódmezővásárhely nemcsak a jelenét, hanem a jövőjét is feláldozta a polgármester országos politikai rivaldafényéért. A Modern Városok program a város elmúlt 100-150 évének legnagyobb volumenű fejlesztési sorozatát jelenthette volna. Ennek most vége. Sok milliárdot buktunk el csupán azért, hogy Márki-Zay Péter felépíthessen egy 1 százalékos pártot – fogalmazott Szél István a közösségi oldalán.

A víziót hiányolja

Leszögezte, Márki-Zay Péter bukott politikus, aki a saját önös érdeke alapján használja ki az érzelmet. A szeretet hatalmát hirdeti, miközben csak a gyűlöletet kelti. 

Városvezetőként nincs víziója arról, hogy Hódmezővásárhely miként nézzen ki 5-10-50 év múlva. Egyetlen dolog foglalkoztatja, az országos politikai színpadba való kétségbeesett kapaszkodás. Olyan „fejlesztésekkel” dicsekszik, mint a zenélő kút vagy a járda és olyan útjavításokkal, amelyek a XXI. században, egy megyei jogú városban már alapszolgáltatások kellene, hogy legyenek 

– írta a pártszervezet vásárhelyi vezetője. 

Győztesből vesztes város

Szél István úgy látja, Márki-Zay Pétert nem támogatja már senki sem.

– Márki-Zay Pétert csak Márki-Zay Péter támogatja, valamint a családja és a szervilis képviselői. Nekik – és kizárólag nekik – kell majd számot adni arról, miként tudtak öt év alatt győztesből vesztes várost csinálni 

– közölte posztjában Szél István. Úgy értékelt, Márki-Zay Péterrel a jövőben sem tud majd jól működni Vásárhely, szerinte a polgármester nem a megoldás, hanem a probléma maga.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában