Helyi közélet

2023.11.19. 09:51

Hétfőig lehet igényelni a tüzifát Csanádpalotán

Delmagyar.hu

Illusztráció

Fotó: Fehér Gábor

Csanádpalota Városi Önkormányzat a Belügyminisztérium által meghirdetett településiönkormányzatok szociális célú tüzelőanyag vásárlásához kapcsolódó támogatás keretében pályázatot nyújtott be. 

– olvasható a Csanádpalota hivatalos oldalán.
Az önkormányzat 4.640.580 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült, a jóváhagyott tüzelőanyag fajtája és mennyisége: 174 erdei köbméter keménylombos tüzifa.
A helyi rendelet alapján szociálisan rászorult az a személy, akinek háztartásában az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a 85. 500 Ft-ot, egyedül élő esetében 114.000 Ft-ot.
A kérelmek benyújtására november 6-tól  november 20-ig van lehetőség. A támogatáshoz a nyomtatvány letölthető a www.csanadpalota.hu honlapról,vagy nyomtatott formában átvehető a Csanádpalotai Közös Önkormányzati Hivatalnál. 

A kérelmek leadására személyesen, a Csanádpalotai Közös Önkormányzati Hivatalban ügyfélfogadási időben, Mihelcz Andrea szociális ügyintézőnél van lehetőség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában