Helyi közélet

2023.12.31. 10:58

Szilveszteri és újév napi menetrend 2023

Delmagyar.hu

Az autóbuszok munkaszüneti napokra, a villamosok és trolibuszok a hétvégi menetrend szerint meghirdetett menetrendek alapján közlekednek december 31-én, vasárnap 18 óra körüli járatleállással, egyes vonalakon járat kiterjesztéssel, óránkénti közlekedéssel. Az 1-es jelzésű vasútvillamos a vasúti menetrend szerint közlekedik – olvasható az SZKT honlapján

A közlekedési társaság oldalán részletesen is beszámol az egyes vonalak utolsó menetrend szerinti járatairól, illetve az ezek után közlekedő éjszakai járatok menetrendjéről is. 

Szilveszter éjszaka a 2-es és 4-es villamosok az Anna-kúti csomópontban bevárják egymást, így minden irányba tovább lehet utazni. 

Újévkor, vagyis január 1-jén a buszok valamennyi vonalon a munkaszüneti napokon, illetve a hétvégéken és ünnepnapokon érvényes menetrend szerint közlekednek majd. A villamosok és trolibuszok viszont reggel 8 óra körüli időpontig ritkított követéssel járnak majd, ezután pedig a hétvégi menetrend lesz az érvényes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában