Helyi közélet

2024.01.15. 10:51

A politikai elemző kifogásolta, hogy a hír nem került be az ellenzéki sajtóba

Kovács Erika

Ceglédi Zoltán néhány hónapja Hódmezővásárhelyen járt, a Népkerti Söröző közéleti estjén, ott is elmondta a véleményét a vásárhelyi polgármesterről. Fotó: Ceglédi Zoltán Facebook oldala

A kormánypártisággal nem vádolható publicista, politikai elemző Ceglédi Zoltán a hivatalos oldalán adott hangot véleményének arról, hogy Tatár Zoltán, Vásárhely volt jegyzője és az önkormányzat közötti munkaügyi per egyezségével kapcsolatos megállapodásban Márki-Zay Péterék a hivatal által érvényesnek elismert megállapodásban szereplő összeg kifizetését az MZP1G oldal megszüntetéséhez, valamint nyilvános bocsánatkéréshez kötnék. 

Hogy a 60 ezres követői bázissal rendelkező oldal olvasói is tudják, konkrétan miről van szó, a Délmagyarország ezzel kapcsolatos cikkét jelölte meg kommentben.

Az ügyet így tálalta a publicista:

Mit szólnánk ahhoz, ha Orbán Viktor egy kirúgott minisztériumi dolgozó perében azzal az egyezségi ajánlattal jelentkezne, hogy az illető kap közpénzből 5,1 millió forint sérelemdíjat, AMENNYIBEN nyilvánosan megalázkodva bocsánatot kér Orbán Viktor Őfelségétől, és törli az Orbánt kritizáló facebookos gúnyoldalt, az O1G-t is? Felháborodnánk, igaz? Éljük bele egy kicsit magunkat az ügybe, járjon át minket az érzés! Fel lennénk baszódva, de fenemód, nem de bár? Ott lenne a címlapokon az ügy, ellenzéki újságírók állnának ki a szólásszabadság mellett, hogy már miért is ne lehetne egy O1G Facebook-oldal, ami megmutatja a hatalom valódi arcát, jogvédők nyilatkoznának szerte-szarta, hogy márpedig egy munkaügyi perben ilyen ajánlattal előállni nonszensz, Brüsszelben vernék EP-képviselőink a palávert, hogy micsoda diktátor, abcúg, hetes cikkelyt neki, ne eurót.

 - fogalmazott Ceglédi Zoltán. 

Kommentbe betette lapunk cikkét, hozzátéve, hogy „egy hete nem tud az ellenzéki sajtóba bekeveredni, miszerint Márki-Zay Péter a volt vásárhelyi jegyzővel folytatott perében azzal az ajánlattal élt, hogy a volt dolgozó kaphat 5,1 millió forintot a város pénzéből, de ehhez nyilvánosan bocsánatot kell kérni Márki-Zaytól meg még egy fickótól, és törölni az MZP1G oldalt.”


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában