Helyi közélet

2024.01.13. 15:43

Évindító találkozó a Borostyán dalkörnél

Delmagyar.hu

Forrás: bordany.com

Megkezdte idei találkozóinak sorát a Borostyán Dalkör. A Nívódíjjal kitüntetett közösség tagjai 2024. évben először január 10-én délután jöttek össze a faluház dísztermében, ahol Dobó István és Dobóné Marika valamint Tariné Erzsike jóvoltából egy meglepetés zsúr várta a résztvevőket.

A programra meghívást kaptak a kiemelt támogatók, így Zádori Imre bácsi és Gyuris Tibor és felesége Marika is.

Az énekkar tagjai és támogatói kötetlen beszélgetés mellett fogyasztották el a bográcsban főtt körömpörköltet, majd a tagok által készített finomabbnál finomabb sütemények kerültek az asztalra. Ezt követően a tagok koccintottak az idei évre. Ezt követően kötetlen beszélgetés, viccmesélés és természetesen egy jó hangulatú közös dalolás várt a tagokra egészen kora estig.

Illés Mária vezető megköszönte a dalkör tagjainak az egész éves tavalyi munkát. Köszönetet mondott a támogatóknak valamint a segítőknek, így az önkormányzatnak és a faluház dolgozóinak is.

Megtudtuk, hogy a Borostyán Dalkör innentől kezdve már a megszokott rend szerint tartja majd próbáit, és biztosan találkozhatunk majd velük településünk fontosabb ünnepi programjain, ahol egy-egy dalcsokorral örvendeztetik meg tágabb közösségünk tagjait, településünk lakót.

Olvasható Bordány oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában