Helyi közélet

2024.01.03. 09:30

Több helyen is zárva a hivatal

Delmagyar.hu

Több hivatal is zárva tart még a héten. Illusztráció: Kuklis István

Az önkormányzati ügyek intézésében körültekintően kell eljárni az év elején, mert nem minden polgármesteri hivatal nyitott ki 2024-ben az év első munkanapján Csongrád-Csanád vármegyében. Több településen január első hetében a hivatali ügyintézés egyéni önkormányzati döntés alapján szünetel.

A következő településeken kell igazgatási szünetre számítani még a héten, így január 5-ig a szegedi polgármesteri hivatal feladatot nem lát el, az ügyfélfogadás szünetel.

Továbbá a vármegyei önkormányzatok hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint először január 8-án nyit ki a hivatal Öttömösön, Pusztamérgesen és Ruzsán is. Mielőtt tehát hivatali ügyeinket intézzük, érdemes tájékozódni az ügyfélfogadás pontos rendjéről.

Ezek a hivatalok általában anyakönyvi ügyek miatt ügyeletet tartanak, ám előbb telefonon kell egyeztetni. Az anyakönyvi ügyekben hívadó telefonszám az önkormányzatok honlapján megtalálható.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában