delmagyar.hu podcast

2024.02.21. 16:40

Délmagyar podcast: Baracsi Katalin internetjogásszal beszélgettünk

Delmagyar.hu

Forrás: Dr. Baracsi Katalin , az internetjogász / Facebook

A Délmagyar podcast aktuális műsorában Baracsi Katalin internetjogásszal beszélgettünk a biztonságos internethasználat világnapja kapcsán.

Baracsi Katalin interaktív internetbiztonsági foglalkozásokat tart szegedi iskolákban diákoknak, szülőknek és tanároknak egyaránt. A Somogyi-könyvtár segítségével a vármegyében lévő kisebb települési bibliotékákba is ellátogat. Az idei Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál (BIDF) szakértő vendégeként is jelen volt a szegedi Belvárosi Moziban. A Katolikus Ifjúsági és Felnőttképzési Egyesület tagja magánszemélyként.

Az internetjogásszal többek között robotpszichológusokról, az internetes zaklatásról és arról is beszélgettünk, hogy miként védhetjük meg magunkat és gyermekeinket az online világ veszélyeivel szemben. A Biztonságos Internet Napja egyébként február 5-e. A kezdeményezés célja, hogy hangsúlyt helyezzen a digitális biztonság megteremtésének fontosságára. Emellett ösztönözni szeretné az online veszélyekre való felkészülést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában